Häromdagen var jag otrolig less på allt vad gällde bygget men sån tur är så har Niklas tagit över kontakten angående vägen. Så det är skönt , dom verkar kunna kommunicera bättre än två envisa personer kan göra. 

Så igår kväll börja jag skissa lite på olika lösningar kring buskar , infart osv. 
Ska fortsätta skissa på baksidan och snett ifrån de andra sidorna . Men kan iallafall få en bild om hur de kan komma se ut. Jag vill gärna ha stenmur som staket och jag misstänker att vi kommer få sten över så det räcker men snyggt vore det . Har en känsla över att det blir lite mer " lantligt". En annan tanke är hjärsgård ? Heter de så ? Iallafall staket av granar som ligger på tvären det är otroligt snyggt det med.  

På nedre delen av tomten önskar jag mig en stenmur och vid lillstugan en häck under kontroll så att man får en liten privat baksida . 
Som vissa  kanske märker så är fastun på lillstugan borta och restaurerad till hur de var förr. Förhoppningsvis så kan de vara ett projekt i sommar ? Jag tror / önska att jag orkar med så mycket men har lärt mig att efter någon vecka kommer jag in i en dvala såvidare det inte finns måsten. 

Men hönshuset kanske kommer en liten bit mer påvägen i helgen. Hoppas hoppas , jag mådde inte bra idag så åkte hem från jobbet och sov tills halv sex så nu känns det mycket bättre . Förskräcklig huvudvärk =pest! 

Ångesten som är över vägen är inte bara enorm den är allt. Håller på bli galen. Vet inte om jag ska lämna över kontakten till Niklas , sen kommer han väl vägra men jag vet inte vad man ska göra. Jag har en lösning men vet tusan inte om jag vågar ringa och berätta den för då blir det väl blablablablabla  Igen och jag tog nog i ganska mycket i senaste samtalet för att jag var enormt less. Men var iallafall skönt att inte bara jajajajaja.

Igår och idag har det varit riktig storm och granen ser inte rolig ut den måste fällas. Vad gör man om markägarna inte tillåter?  


Jag är less så himla less.. Orka med advokatkostnader tjafs och mer tjafs.. 

Men som sagt de kan inte vägra oss en skälig väg till huset dels för vi har servitut och att vi kan "tvinga" fram rätt väg via domstol eller Lantmäteriet, men såklart en överenskommelse gynnar oss alla och dessutom grannsämjan som existerar? .....

Så det innebär att allt mitt projekterande kring husbygget är i dvala. Övervåningar - Nej
Kök- nej 
Ja och allt annat förutom förråd och uppbyggnad av nytt hönshus som dessutom har fått färg på sig. Sen att jag får ansvaret att bygga dörrar kunde jag gärna hoppat över... Det är krångligt.. 

Imorgon ska jag ut för att kolla om trädet står kvar och se hur många ägg det finns.Jag är för snäll - säger ja ! Fast jag egentligen vill explodera och säga nej detta är våra rättigheter .. Försöker inflika det väldigt bra men då istället för trassel så kan man börja bråka om tomtmarkeringarna. zZZzzzzZzz . Så i morgon tar jag kontakt med Lantmäteriet och sen därefter får vi se sen. För detta är bara för mycket, att en väg ska behöva ta 3 månader. Och tycka och tycka.. Bara kontakta rätt personer så blir det ju bra? Eller ? 

Just nu är jag så nära gråt och irritation som är möjligt. Så arg frustrerad arg!  

Och granen som är 50 m får vi heller inte ta ner - blir gräva av rötterna på vår sida tomten och får fästa linor i grenarna som är på vår tomt så faller den själv sen?  
Jag kan faktiskt tycka att en sak var bra men inte annan och jag kan faktiskt inte svara på när vi kan vara klara med papperna. Pjummmmm - advokat påkopplad och får författa brev och invänta samtal från Lantmäteriet .