I morgon är det åter till verkligheten. Snarare tillbaka officiellt, har haft 4-5 helt lediga dagar från jobbet under denna period och det är ändå helt okej. Det har fungerat bra och med min nya chefstjänst så valde jag att ha det på det här viset. Niklas är även han åter till jobbet i morgon -6 produktiva arbetsdagar så egentligen om jag hade haft tid och Niklas kunde hålla sig frisk och inte skada sig så hade vi legat bättre till. 
Nu kan man inte göra så mycket åt saken mer än acceptera läget ( ja, det var jag som sa det). 

Så hur ser planen ut nu ? Det är egentligen bara väggen intill trappen som ska isoleras och sättas igen sen är alla innerväggar klara. Vi kan bara spackla ,måla, tapetser innan dess att rörmokaren varit här för värmen. Det får vara den kommande 1,5 veckans att göra . Har redan börjat fundera på tapeter i barnens rum, ena väggen ska vara en fondvägg så den skulle faktiskt kunna tapetseras nästa helg . 


Nu skicka jag upp Niklas för att slipa lite för min axel klarar inte av de längre , så om 10 min kan jag gå upp grunda andra sidan av sovrummet . 


Så här såg min slipdosering ut tidigare idag.. 


Panoramabild allrummet och alla väggar är spacklade första omgången. 

Sovrummet som är grundmålat till hälften. Nu slipad det - och jag kommer bli tokig om jag behöver spackla en femte gång.. Så bäst han gör det bra . 

Kommentera

Publiceras ej