Vi har slut på gips ! 

Niklas och jag gjorde de vi kunde med de gipset vi hade kvar så idag ska det inhandlas mer. 
Niklas mamma, pappa och kusin Neo kommer ner i helgen och hjälper oss bära , det är ca 60 skivor som ska inhandlas och risken att jag inte orkar är stor. Så de ville komma ner och hjälpa oss - enormt tacksamma !  

Jag har slipat alla rum första omgången och spacklat allt andra omgången. Idag blir det slipning nr 2 för att se om det behövs en spacklingsomgång nr 3! 
Jag hoppas verkligen inte på det. Den smärta jag hade igår var stor , höll på börja gråta och humöret var uruselt . Min tävlings djävul är framme " snart klar, kom igen du klarar det , bara ett rum kvar , nej bara ett rum kvar nu, snart är spacklet slut då får du sluta" de tankarna for fram igår . Idag känns det någorlunda bättre i rygg och axeln men misstänker att det kommer smärta ikväll . 
Isolera 35 cm av en innervägg har vi gjort också i Noels rum ( till vänster och till vänster om dörren) 

Elen är nedgräv nu och de skrapade till vägen igår innan de åkte hem för den är sönderkörd . De skulle dock komma tillbaka på måndag och ordna resterande. De är bra! Tur att Niklas inte fick som han ville med vält .. 
Var förbi Ikea igår och köper gardinstång - varför har man bara en gardinupphängare i förpackningarna ? Jag trodde det var två i varje ( för jag bara antog de ) och höll på dö igår när jag kom hem. Allt gick åt skogen igår . 

Men ett nytt draperi blev, badrumsmatta,  tvättkorg och mysig belysning. Lite blommor inhandlades också till rummen Om jag orkar i helgen ska jag gå och rycka upp rötterna ur marken och flytta stenar .  Min första tanke var att betala att barnen får göra det men de orkar nog inte allt 😂 

Nu myser jah och Elias i soffan och herregud vad han börjat prata riktigt , han som varit så sen och nu har de lossnat. Men att han är 2,5 år vill han fortfarande inte inse utan är 5 år. 
Kommentera

Publiceras ej