Vi har hållit på ganska precis i två veckor med projekt övervåning ! 

Vi har fått lite skador, min andra halva  har väldigt ont så att han inte kan göra mycket men igår och idag har det burits gips och osbskivor ca 60 st ! Duktiga herrar. 

Jag har spacklat , slipa och spackla! Fick en klick spackel rakt i ögat och det var väldigt läskigt . Så sprang ner och sköljde bort det men usch. Nu har jag lärt mig att inte chansa den där sista biten bara för att jag inte orkar hämta stegen. Slipa och spacklade omgång 3 idag i alla rum. Fy! Noels rum är även slipat en gång så nu ikväll fick det en omgång vit takfärg. Får se efter målning nr 2 om det behövs mer spackel på något ställe men annars kändes det ok nu, allt lyser ju igenom. 
Vi köpte faktiskt rustas takfärg efter att de kom två i  bäst i test efter nordsjös takfärg. Prisskillnaden mellan de två avgjorde allt. 

I veckan är nog all el dragen och klar så då måste vi försöka jaga rak på röris som kan dra vatten/värme så vi får de klart och kan sätta igen alla långsidor. Måndag och tisdag ska jag jobba så då är det tyvärrs stiltje i bygget eftersom barnen är hemma i morgon. ( jag har bilen) det som är bra är att Niklas får vila foten. På onsdag räknar jag med att ha målat 2 lager i Noels rum och alla väggar ska vara färdigs och påbörjas spackling. Kanske även Elias rum har fått första lagret färg . Fullt ös medvetslös ! Kommentera

Publiceras ej