Det står mer eller mindre stilla pga hälsoskäl kan man säga. 
Jag försöker göra allt jag kan själv och så mycket jag hinner med . Men det är svårt för hela veckan har jag jobbat till sena kvällen och varit på tjänsteresa. 

Men jag har troligtvis målat klart taket i allrummet och målat två gånger i sovrummet , där måste det spacklas mer , men just nu vill jag inte de utan lägger istället golv i vårt sovrum. 

Fick sms av mormor som meddelade att Fyris färg hade rabbat på färg och tapeter så åkte inhandla tapeter till övervåningen . Allt förutom Noels rum , där vet jag inte riktig vad jag ska välja eller om han ska få välja fritt själv . Han är 6 år ( snart) och det kommer troligtvis bli någon Spider-Man tapet och det är jag inte så sugen på. 

Elias rum, allrummet , vårt sovrum och sedan allt annat i vanlig vit tapet som på nedervåningen . 







Detta han jag lägga i morse innan jag for iväg och köpte tapeter 




Sen är det slipa och spackla nockraden för målning .. 

Målet är att spackla / slipa alla väggar som går förutom alla kortsidor som vi inte kan göra något med Förns rörisen varit hos oss i helgen sen nästa helg räknar jag med att tapetsera fondväggarna . Helgen efter det så är det kortsidorna som kanske kan sättas igen för att sedan spacklas och målas även då hoppas jah att golvet är lagt på övervåningen och att innerdörrarna kan monteras upp. Gud vad glad jag skulle vara . 

Målet är som sagt var att vara klar till årsskiftet med allt förutom badrummet . Hoppas även såklart att takfönstrena kan monteras snart. 






 

Kommentera

Publiceras ej