Första titten tyckte jag inte snickarna gjort mycket , men använt Elverket hade de minsan gjort . Gick in och titta och se där ! De har burit upp allt virke på övervåningen tagit bort stöttorna invändigt för kortsidorna och börjat med att första brädorna för salningen(?) av snedtaket så i morgon kanske de börjar med masonitskivorna. Mycket spännande är det iallafall och vardagsrummet blev helt plötsligt större och rörligare . 

Igår hände det mycket ! Läktningen blev klar och vindskidorna är uppe. Vilken känsla ...  

Jag städade upp allt spillvirke på tomten och blev en jätte stor användbar hög för framtidens projekt. Elias var med en stund i början men han tyckte istället att allt skulle sparas. Städa inne i huset har jag gjort eller städa och städa snarare sopade rent på golvet de som gick.

De ska bli extremt roligt att se resultaten för denna vecka . 

Denna vecka hoppas vi på goda besked från vattenfall och hoppas vi vet lite mer ang byggströmmen .. 
I morse beställde vi innertak till övervåningen från Beijer som hade 19% rabatt på webben. Vi köpte nu samma innertak som nedervåningen så det blir nog bra. Övervåningens golv beställs i morgon först ska priset förhandlas ner lite.  
Räknade budgeten ikväll (igen) markarbetet , avokat och Elverket är det som sticker rejält iväg för oss nu. Vi sitter och diskuterar ny skitbil , söka uppskov på vinsten , öka bolånet ? 
Åh nej säger jag bara. Om vi ökar 100000kr till på markarbetet och vägen så avbryter vi de jobbet och får lära oss göra det själva med minigrävare. 
Måste faktiskt säga att den är ganska OK  fast blir bara en vanlig slänt änsålänge.