Jag har faktiskt hunnit med lite målning idag! 
Men det märks där längden inte räcker till på målaren .  
nu kommer huset se ut så här till nästa vecka ... För i morgon är det Norrköping, onsdag Falun och torsdag städa igen. Men de kommer bli väldigt snyggt med färgen tillslut, trist att det ska måls tre gånger bara.  
Men ja, stegar finns ju men jag börja fundera på skylift tills jag räkna alla stegar som finns , jag börjar bli lite snål på vissa punkter . ( ibland bara)  så funderar starkt på att inte lyssna på de som förordar skylift. Vindskidorna klättrar jag upp på taket och tar den vägen är det problemet löst .. 


Fick ett trädgårdsblad hem och börja starkt fundera på allåkerbär! 


Påbörjat - 
Ja, jag kunde inte låta bli medan det var fint väder ute igår. 
Sen att det ser ut som att jag inte kan fortsätta Förns vid semestern är en annan sak. Nästa helg ska vi till Sthlm och bo på hotell så då blir det inget och i veckan kommer det nog bli en som vanligt jobbarvecka. V21 åker vi till Cypern som sagt och mitt pass löper ut 2 dagar efter vi kommit hem så att jag måste ordna ett nytt pass i veckan. 

Juste, jag kunde inte låta bli att köpa mangolia ! De är så himla vackra och 
Föll så klart för lite annat också , de är så svårt när man vill ha allt och sen lite till. De finns så mycket vackra buskar/ blommorn . Jag har ju inte riktigt varit nöjd med vardagsrummet, det har känts för stort eller snarare avlångt och svår möblerat . Så jag tänkte om. 
Barnen hade så himla mycket leksaker och smålego under soffan så det var lika bra flytta om soffan. 
Först var jag inte ens i närheten av nöjd men allt eftersom så börjar jag känna mig mycket nöjd och även Niklas. 

Har bråkat med taklampan ett bra tag men jag gillar den verkligen, billigare än den jag ville ha först. 
Jag tog även ner vår golvlampa från sovrummet ,den passar bra här nere förtillfället, så jag får tänka om uppe.
Lampan som tidigare var i vardagsrummet fick hamna i stora gästrummet så nu är det takbelysning där vilket är skönt. Eftersom jag inte organiserat förvaring mer än en klädstång i våra fina garderober uppe, så är mina kläder kvar nere i just de rummet.. Så nu kanske man kan se vad man väljer och inte behöver ta fram hela garroben på sängen ? Önsketänkande var det nog. Har börja gjort om i tvättstugan också , tyckte det var ganska ofunktionellt . 
Så tog bort de stora skåpet och öppna upp under bänken så kan man ha återvinningen av tidningar och pantburkar där under så får jag ordna draperi iför sen . 
Målarfärgen är framplockad och redo att användas . De har börjat måla i Alsike så i helgen kanske jag kan måla där trallen ska vara på baksidan..  Så vi kan få en plats att sitta på utan att åka ner 15 cm i gruset ... 

Toaletten har vi organiserat om lite också, valde en bänk istället och en ny matta ( som blev smutsig efter 4 h ) 


2 maskiner tvätt har tvättats så till helgen är nog allt borta och påfyllt igen. 

Puh.. Ja , ikväll har jag varit super effektiv hemma . 

Barnen fick städa upp alla sina leksaker i sina korgar som det ska vara lego och duplo i men jag kommer nog köpa en till. Det är alltid leksaker på nedervåningen och det är mycket skönare att snabbt få undan de på kvällen och kunna andas ut lite.  
Men nu ska jag andas ut och slå mig ner i soffan och njuta av att jag skurat en torsdag också..