I helgen har det varit fullt ös på jobbet , så har inte hunnit göra mycket hemma alls, knappt varit hemma dessa två veckor . Men idag bestämde jag mig för ta tag i badrummet på övervåningen och försöka få in lite offerter . Så i slutet av veckan har vi nog någon som kommer tittar. 

Försökte kliva över allt som av någon anledning står mitt framför dörren ( varför gör jag så?) . Försökte iallafall måtta och försökte bilda  mig en uppfattning hur det kommer bli men att stå på tå är väl mindre optimalt. 
Tror jag måste städa om någon ska komma kika.. Så det blir väl tisdagsgörat för onsdag är jag i Linköping . 


Men så här skulle jag vilja ha det! Ungefär , 
Ena facket kommer vara igenbyggt eftersom det är så mycket ledningar där , ventilation , el , vatten och avlopp sen det andra får vara öppet eftersom det är en bra förvaring av handdukar osv i de skåp /byrås Som får bli där. Men vill ha det öppet för rymdens skull så känns mer som om det få bli något med byrås .. 
Kom precis och tänka på handdukstork, Det är faktiskt något jag saknar som vi hade i våra två första lägenheter .  
Men ja... 


Kakel  de stora plattorna och klinkers har jag min vision framför mig med hexagoner ljusa eller mörka ? eller vill jag ha något annat? 

Gillar skarpt denna men vet inte ... 


Nu ska jag försöka sova har suttit jobba fram tills nu. Zzzzz 


Helt plötsligt är denna helg slut också... 

I tisdags hade vi bankmöte och vi har nu fått hem alla lånepapper som ska skrivas på och sen har vi lagt om byggkrediten. 
Vi är nog nöjda med räntan och hur vi la om lånen rörlig, 3 år och sen 5 år. 
Kommer bli skönt återgå till en vardag med alla räkningar. För att få räkningar på 167000kr är inget man vill ha.
Ska Dock när vi orkar ringa alltele och avbryta uppdraget med telekabel tror jag. Eller så inväntar vi Lantmäteriet . Vi får ju tillbaka pengarna då iallafall. 

Inne har det inte hänt mycket eftersom jag är väldigt fokuserad på jobb just för tillfället . Idag ska jag åka jobba och sen ska det bli gym. 

I morgon fyller Elias år , allt är så ostrukturerat och inte planerat så måste inhandla saker så att han kan få sin efterlängtade spindelmannentårta... 

Kom på det - köket har jag nog inte visat hur de blev.. 
Just nu är det ganska stökigt efter gårdagens besök men annars så ska de översta lådorna som är smala bytas ut mot knopp .. Fick hem de lådorna igår, men annars tog det 6 h att borra , plugga och byta allt själv. Är den vita biten i hörnet jag inte löst en, letar efter grå faner men har inte hitta än. Men löser de inom sin tid. 
Men som sagt , inne tar jag det lugnt nu , ute vill jag hålla på och dona men det hjälpte inte med snötäcket som kom. 

Nu ska det bakas scones till pappan så han får i sig frukost .. 


Gus vad helgen bara springer förbi... 
Igår fick vi iallafall hem soffan och gästsängen som jag avgudar ! 🙏🏻 så himla skön men åsikterna går isär lite här hemma.. 

Men jag är nöjd.. 
Hela bilen är proppad med emballage och jag undrar lite smått hur barnen ska få plats i bilen till dagis i morgon. 

Vardagsrumsbordet fick flytta ner då de inte alls gick ihop med soffan . Så nu passar inte taklampan i vardagsrummet istället, koppar och mässing går inte jätte bra ihop alla gånger .. 
Så jag letar lite långsamt efter en ny lampa ... I övrigt letar jag efter ett svart soffbord men nja, vet inte om jag bara ska gå lös med lite färg istället och lacks bordet svart istället . 
Går inte ihop med mattan..