Ojdå,
jag fick visst lite bråttom att beställa köksluckor i morse!!

Tid:
07:52

Datum:
23-01-2016

Preliminär leverans*:
15-02-2016
Mottagare: Emelie SjunneskogOm jag inte får ordna väggen i vadagsrummet kan jag väl åtminstone få ordna i köket dessutom är min största anledning att IKEA slutar producera faktum serien i år och jag vill inte ha ÄH's köksluckor.

Först var jag helt inne på vita lyckor men på de två jag kunde tänka mig fanns inte en av storlekarna jag var tvungen att ha. Så det blev grått kök och så ska jag ha mässingshantag och en vit marmorskiva, ja, om den nu är äkta eller inte återstår att se.
Men WEHO,
Köket kommer nog komma på plats innan det är värdering av huset. De kommer bli en skräckblandad förtjusning, vill att det ska bli en riktigt bra värdering!
Jo, om luckorna blir för mörka har jag kommit på ideén att byta golvet i köket... Host host och ha ha. Min sambo kommer inte gilla mig.. För jag fick ju ge mig med väggen i vardagsrummet när jag lite fint påpeka att ja men innan sommaren då , tvär NEJ!

Men nu frågar jag inte utan bara KÖR!

På jobbet har jag fått en lite annorlunda tjänst nu så vet inte riktigt vad den innebär än, men jag ska slippa göra allt mitt "vanliga" att göra och bara vara Projektledare samt ha mitt personalansvar över 13 personer. Så vi får väl se hur det blir framöver. Fullt ös och inte ta det lungt mer än någon gång ibland är ju liksom ja, så detta passar utmärkt.

Igår fick vi fakturan från Rörisen, kommer hålla inne på 3000 kr då de inte ordnat radiatorn på övervåningen än.De skulle varit här dagen efter allt blev inkopplat.
Advokatfakturan har vi fått också hela trumvirvllar 36x 2100 kr = FATTIGA.
Måste orka kolla upp rättsskyddet.

Sen kanske kanske vi har några ynka kronor kvar till tomten och något lass jord..

Kommentera

Publiceras ej