Idag /igår har jag faktiskt hunnit med en hel del! 

Städat fram hallen nere som inte har byggmaterial i sig längre. Så skönt! Byggdammet har minskat radikalt de senaste dagarna inte alls det där tunna finna överallt längre 🙏🏻
Skulle förbi Hemtex igår och köpa en bordslampa jag spanat på men efter lunchen hos mormor så åkte jag förbi chili och vilken tur! Hitta en jätte fin bordslampa för halva priset av den på Hemtex . Jag gillar båda lika mycket men denna passa riktigt bra in mot nya vardagsrumsbordet.

Förhoppningsvis kommer trappräcket under nästa vecka så då kan vi flytta upp vår säng, vi bestämde oss för att inte bygga igen lutningen / facket vid trappen där räcket inte når in, ville inte /orka inte mått beställa ett räcke för de så vi besluts oss för plexiglas så är det fortfaande väldigt öppet och luftigt , den ytan gör  enormt mycket för känslan där uppe. 

Men vad svårt det är att fylla ett stort hus. Kontoret är liksom tomt ! Ett datorbord och våningssängnen men sen bara tomt ! 
 Barnens rum är jag nöjd med eller Noels , Elias är en aningen ostrukturerat just nu men blir nog bra med en hylla på väggen och med beställda bilmattan. 

Beställde lite posters idag till väggen i trappen som jag hoppas på , kommer bli suveränt om de blir som jag tror. Annars passar de  i vardagsrummet som känns en aningen naket när inte Niklas har sitt datorbord i hörnet och kläderna är på tork.. Vi har funderat på sätta vit laserad panel på väggen men jag är ju väldigt sugen på istället flytta ut väggen 1,25 m och bygga ett förråd med ingång genom gästrummet . Då blir vardagsrummet inte så himla överdrivet stort + att ha liggandepanel i vardagsrummet.  
Niklas tycker jag inte ska bygga väggen NU men om jag känner mig själv så är den gjord innan april ! Opps , deadline/mål/ vision  ? Min sambo tycker inte om när jag ska göra allt själv men inte mitt fel att jag vill ha saker gjorda typ NU. Eller ? 

Skulle sätta fast saknade spröjsen i vårt kommande sovrum! Humfs , finn ett fel! Är spröjs för något helt annat fönster än något som finns på hela huset. Bara kontakta Älvsbyhus , när jag nu hinner med det. 

I vårt sovrum ska det bara städas ur och skuras och sen ska knopparna på garderoberna fästas ! Hoppsd jag gjorde ett bra val där, får hoppas på det, tror det.  

Lite konstig panoramabild i hallen uppe.  Men Ja, jag tog min sambo hand i hand och visa han hur nöjd jag är, Jag är skit nöjd. Tyvärr , nackdelen med de är att jag inte längre vet vilket Sidebord jag ska ha i sovrummet eftersom de som är i hallen får stå kvar . Elias Bilmatta från Oyoy, riktigt nöjd över den , så himla fin! Nu ska jag se om jag orkar att montera fast sängbenen på sängarna , fick köpa något extra fäste för Ikea säljer tydligen inte den sorten vi behövde längre . Suck. Men ja, sängarna är ju ett par år de med. 
Kommentera

Publiceras ej