På måndag är första riktiga semesterdagen, ska bli otroligt skönt! 
Temperaturerna ser ut att bli helt galna, visserligen har jag inget mot varma temperaturer men när man inte är van att arbeta fysiskt i värmen så blir det lite lätt för varmt . 

Mamma hade en pool över som vi fick och monterade upp i torsdags och nätet på studsmattan är bytt .  Förrådet börjar man kunna gå i och kolla i lådor utan behöva flytta ut allt innan man ska kunna röra sig där inne. 
Så sakta men säkert händer det något iaf . 

Blomman i tvättstugan fick flytta in i badrummet istället. Sen ska det upp en hylla i tvättstugan så det blir lite bättre förvaringsytor.
Noel har dessutom lärt sig cykla riktigt bra nu fast med den lilla cykeln men snart vågar han starta riktigt från sin stora. 

Gjorde visulel besiktning av husgrunden igår och det ser riktigt bra ut! Härligt. Nu ska jag ta njuta av tystnaden och tänka på var morgondagen bjuder på.. Städa.....


Vi är med i budgivningen för stugan som vi kikade på två gånger i helgen , ska bli spännande att se vad det slutar . 
Vi gav ett rejält bud under utgångsläget mest för känna av och för kanske testa på om det faktiskt går. Men tji, lite över utgångspriset är vi och vi har satt vårt maxtak så vi får vänta och se vad som blir av. Om de inte kommer något mer bud i morgon så kanske kanske det är över. 

Idag har varit en halvbra dag, efter kl 1700 vände dagen till det bättre . Vi hämtade två helt magiskt vackra höns idag! Helt fantastiska. 
Sen har det ätits blåbärspaj samt rensat en hel del ogräs. På grusgången har det blivit en hel kärra och på slänten mot sommarhönshuset så blir det minst en till. Men det känns bra och nödvändigt . Testa även vår grästrimmer från Tobo och den fungera jätte bra , stark som tusan. Men för 299 kr för 6 år sedan finns risken att det inte finns delar till den, måste vara ett grästrimmersnöre eller något sånt, men kom just på att jag får väl spara rullen och vira upp det på om det är så, problem löst! Nackdel två är väl att den är via ström men ja, det gör inte så jätte mycket på vår tomt. 

Annars så händer det inte mycket, jag går in i sakta men säkert-  intag semesterläge. Bara 2 arbetsdagar kvar ! 
Under semester så består två veckor av inskolning och sen måla klart framsidan av huset, fönstrena baksidan och husknutarna. Om jag orkar ska åtminstone grundfärg målas på staketet . 
Nu ska jag hoppa i säng och känna mig halvnöjd med dagen . Eller ren skär kompromiss med min fulla tillåtelse ? 
Min kära sambo kommer som sagt från Edsbyn och vi är ju väldigt trötta på bo trångt med hans föräldrar även om det går jätte bra och de är helt underbara. Men med två barn som blir äldre och en hund är vi mest ivägen , vilket vi säkert inte är enligt dom men jag känner så. 
det finns ju en anledning till att jag åker upp 1-2 gånger per år ... 
Jag har ju trots allt lovat Niklas att vi ska köpa fritidshus där uppe. Och nu har det där huset dykt upp- fan ! 
Finns ju inget annat att göra än åka kolla på det, åtminstone ! 
Men tänk spendera 1-2 veckors semester och ett par helger varje år med denna utsikt ! Påminner så mycket om min farfars helt fantastiska hus på Gräsö . Eller utsikten då över havet. De huset är ett hus jag måste köpa tillbaka någon gång i framtiden! Det är ett måste ! Det är min dröm . 
Ja, jag ringde ju så klart kolla och med tanke på om Niklas får CSN blir detta ett givet köp också.  Men med en stuga hemma och fritidshus känns allt komplett då är det väl bara båt kvar för herr Niklas . 

Näe- jag gillar inte när jag känner att okej de här känns faktiskt helt okej och med min fulla tillåtelse. Och jag säger faktiskt för att jag faktiskt inte gillar tanken att jag svänger och säger OK . 
Men ja denna vy...