Vi är med i budgivningen för stugan som vi kikade på två gånger i helgen , ska bli spännande att se vad det slutar . 
Vi gav ett rejält bud under utgångsläget mest för känna av och för kanske testa på om det faktiskt går. Men tji, lite över utgångspriset är vi och vi har satt vårt maxtak så vi får vänta och se vad som blir av. Om de inte kommer något mer bud i morgon så kanske kanske det är över. 

Idag har varit en halvbra dag, efter kl 1700 vände dagen till det bättre . Vi hämtade två helt magiskt vackra höns idag! Helt fantastiska. 
Sen har det ätits blåbärspaj samt rensat en hel del ogräs. På grusgången har det blivit en hel kärra och på slänten mot sommarhönshuset så blir det minst en till. Men det känns bra och nödvändigt . Testa även vår grästrimmer från Tobo och den fungera jätte bra , stark som tusan. Men för 299 kr för 6 år sedan finns risken att det inte finns delar till den, måste vara ett grästrimmersnöre eller något sånt, men kom just på att jag får väl spara rullen och vira upp det på om det är så, problem löst! Nackdel två är väl att den är via ström men ja, det gör inte så jätte mycket på vår tomt. 

Annars så händer det inte mycket, jag går in i sakta men säkert-  intag semesterläge. Bara 2 arbetsdagar kvar ! 
Under semester så består två veckor av inskolning och sen måla klart framsidan av huset, fönstrena baksidan och husknutarna. Om jag orkar ska åtminstone grundfärg målas på staketet . 
Nu ska jag hoppa i säng och känna mig halvnöjd med dagen . Kommentera

Publiceras ej