Hjälp vad helgen gått alldeles för fort ! Var inte Förns nu ikväll jag orkade göra något annars har jag varit allmänt seg, ont i huvudet och nacken! 
Men har haft på linement. ( mormor och moster inhandla de åt mig)  så det  kanske, kanske gör susen ! Annars får jag pröva kylkudde . Värsta fall får jag boka in ett massage pass.

Ikväll gjorde jag ordning staketet mellan lilla just och altanen. Efter Niklas olycka så känns det hög aktuellt ! Såga och köpa gångjärn är kvar. Förstår inte att jag glömde gångjärnen. 
Annars har det nog inte hänt jätte mycket, Elias är i sin extremt hemskt gnälliga period , 99 % av timmarna han är hemma är gnäll eller gråt, vilket gör att ens humör är väldigt svajigt just nu. Men de åker upp till Edsbyn om tio dagar, så jag får stå ut lite till. För just nu känns det verkligen som man måste pina sig för att stå ut. Hemskt men sant ! 
Hoppas denna period går snart och gärna till i morgon. 

Nu har linimentet börja värka och värmer och kyler så där härligt ! 

Om vi orkar kanske baksidan ska få målas klart innan denna vecka är slut, nu när vi äntligen fått hem färgen och fönsterpenslarna. För igronera att nacken och axeln är lite konstig igen. Halva baksidan + fönstrena är kvar så helt orealistiskt är det inte. 

Rätt så nöjd över staketet är jag ändå , inte ett sådant jag vill ha runt baksidan längs med tomtgränsen men just nu får det vara en godtagbar lösning! Det passar nog att vara kvar där men runt baksidan sen får det vara enligt planen sen, kanske till hösten. Eller om jag känner mig själv så är det väl under semestern ......  Om jag vill ha enhetligt där också så kan jag alltid skruva ner staketet. 

Kommentera

Publiceras ej