Idag är jag bara trött och trött i kroppen. 
Gösses , inte mycket som kommer göras idag och dessutom regnar det så det är väl helt ok att bara vara inne och ta det lugnt. Men ska plantera mina nya liljor som vi inhandlade igår, Noel valde ett Par och jag de andra! 
Dessutom har en lilja kommit på baksidan av tomten som klarade sig vid husbygget. Igår vid ca 19:30 så skriker Niklas förtvivlat efter mig med en sått hemskt skrik att man bara vet att nej nu har det hänt något. Jag var långt nere på tomten vid stora växthuset så jag sprang upp och sen ligger Niklas  på gräsmattan och fått ett armeringsjärn i ögat/ vid ögat. Hjälp vilken panik/ chock  , och hitta telefon ja det var inte lätt. 
Men det tog väl bara några sekunder , att jag slog 112 kommer jag knappt ihåg men det tog bara 12 min från att jag ringde och de kom hem till oss och sen blev det blåljus och fullfart in. 
Men ja, för att göra en historia ganska kort så blev det inget livshotande av det utan "bara" en fraktur på ögonbenet, nedre ögonlocken saknas en bit på 3x3 mm och sen förskjutningar på synen/ ögat. Men det kunde gått mycket värre om det var någon mm åt fel håll. 
Så idag är jag helt matt i kroppen och tacksam så att plantera liljorna och basilikan blir alldeles utmärkt att göra idag. 
Annars så om orken/ lusten finns så kan man alltid städa övervåningen igen.. Lego överallt och inget av barnen är sugen på hjälpa till städa för de vill så klart ha den kvar. 

Men blir hemma i morgon och följer med Niklas till sjukhuset för operation Kommentera

Publiceras ej