Här skottas det för fullt. Snö ? Nej absolut inte ,bara  grus ! 
Har skottat de  två högarna på framsidan och inset att det behövs  tre lass grus till  . Vore otroligt skönt att ha den delen av framsidan klar så vi kan börja på bygga trappen och faktiskt använda huvudentrén .  Men vi får se , om jag orkar med att beställa två lass åtminstone i veckan. Ska hinna proppa grunden på baksidan ( halva ) då behövs det ännu ett till lass grus . Men vore kul att ha något att göra under påsken mer än att vara hemma . 


ett lass jord/ fyllnadsmassor har kommit och jag har gått plocka väldigt mycket sten från grannarnas gräsmatta. Misstänker att gräsklipparen gillar det. Men det behövs fyllas en del men båda skottkärrorna har punka !!!!!!!! 
Hade barnen ute och de är så härligt när de springer runt och är glada,  pigga och nöjda att vara ute och leka . Att de blir väldigt geggiga och allt skiter jag i just nu.  De var så härligt att bara ha de ute och glada tillsammans utan bråk och tjafs . 

Vad skönt med en effektiv kväll . 
Inte nog med det så boka vi utlandsresa  i maj ( v21 ) för att vara exakt. Niklas är ju fortfarande sjukskriven så de rekommenderar att kanske åka bort för att kunna släppa allt . Så vi hoppas de blir bättre .. Men vet ni vad det bästa är !  
Jag har semester även 4-15/5 och då ska det lekas på tomten .. 
Vill ha upp ett skärmskydd mellan husen för att ha lite insynsskydd men då måste både jag ha ett till grusslas samt matjord . Men målet är nog att ha det mesta klart för gräsmatta och lite sådant 
Kommentera

Publiceras ej