Varje måndag har vi telefonmöte och ständiga kommentaren från mig är " ja det är ju måndag" alltså den är inte negativ utan mesta dels positiv . Men ja, tiden springer förbi en nu. 

I morgon kommer det 2 lass matjord , 2 lass anläggningmassor och 1 lass grus . Så får vi se hur mycket det räcker till.  På torsdag kommer minigrävaren hit så i påsk ska jag få lära mig hur man hanterar en sådan manik. 
Den som är helt uppspelt för att vi ska ha en grävare  hemma är Noel. Han har varit frälst i grävmaskiner och lyftkranar sen han var 1 år ungefär och de sitter kvar än. Så hans dröm uppfylls, halft . 

Men det var så skönt att bara " ja men det där kan vi ordna under morgondagen och på onsdag" YES !!!! 
Fast- hur dum är inte jag? Glömde fråga pris .. Men skit samma ,orka..Jag litar på att vi blev rekommenderad en bra och billigare än de större åkarna.  Så det blir nog bra det där ändå. 

Hallen uppe är det små inredningssteg fram. 
Lycktan uppe till vänster ska bort men den hade ingen bra plats för vilda barn.. 
Bordet ska spraymålas svart i helgen och sen kanske kanske kanske jag ska orka ta tag i listning kring trappen. Men vi får väl se det .. 
Första prio är grävmaskinen


Undrar hur det blir ja !  
Ritade detta för ett halvår sedan med barnen.. 


Tror min moster och jag tänker lite lika , 
Men Åkerö trädet ? Vart är de? ;) Nu ska jag gå sova med barnen och för en gångsskull inte sitta uppe jobba halva natten. Men instruktionen på 66 sidor är färdig .. Jag är nöjd över den tillslut ! 


Kommentera

Publiceras ej