Ihelgen hade vi besök av Emil och Emma och det var super härligt ! 
Synd stt vi bor så långt borta från varandra. 

Så helgen har varit en hyfsat vila / ta igen sig dag! Förutom idag, det blev målning och en aningen våghalsiga beslut och fika med våra härliga grannar ! 

Kortsidan var lite läskig att måla , men jag löste det med en stege och våra två trappor som fick bli en förhöjning . 


Måla halva framsidan med första lagret täckfärg , den sidan ska bli klar i morgon för att sedan måla kortsidan ( vid dörren) första omgången täckfärg. Kanske vi hinner med baksidan en tredje gång under denna vecka men vi får se , just målningen ligger vi väldigt bra i fas med men inte andra kortsidan, den finns ingen chans med att vi klarar utan lift, jag står nog gärna inte på en stege 8 m upp. Nog med 5,4 m . Det är även den sidan Som alltid har sol på sig fram till eftermiddagen . 
Utav någon konstig anledning målar jag alltid mig själv lite väl mycket när jag målar , Niklas konstaterade idag att han fick en liten slarv fläck på handen medan jag typ var full. Men det var för jag hellre öka tempot lite och inte gjorde lika mjuka fina rörelser. Jo och det är sant, i morgon ska vi måla klart framsidan tillsammmans .  Han väldigt finns rörelser medan jag ska snabbt bli klar , men jäkligt bra blir det ! 

Nu måste jag sova , har jobbat ett par timmar nu pga månadsskiftet men jaja.. 


Vänstra sidan bara grundad och högra ett lager täckfärg . 

Kommentera

Publiceras ej