Sopslut! 
Nejdå, så farligt är det inte men nästan så.. 

Vår äldsta son tycker om att klä på sig kläderna och rymma till mormor som bor i stugan nu också! Det är både positivt och lite negativt. Om han vaknar  kl 6 och smiter iväg är det kanske inte så jätte bra. Men ja, han kollar ju att de rycker från skorsten först...  Alla vi andra har sovit till kvart över åtta tack vare mormor och det har varit så skönt.

Vi blev med släpvagn igår , börja känna oss lite låsta med att inte kunna åka köpa virke och diverse hur som helst. 
Så vi har redan använt den 1 gång , i morgon blir det omgång 2 och 3 på tisdag. 
Jag har i någon vild fantasi ett mål om att hinna göra ordning trallen på baksidan under denna kort semester och helt otroligt är det nog inte heller men det är ju förutsatt att vi har släpvagn ! 
Igår hade vi våra grannar på besök och åt god mat och hade jätte trevligt , barnen lekte tills de höll på somna. Så idag blev det en målar dag. 

Vi har försökt återställa gräsmattan på " fotbollsplan" så i morgon ska jag försöka hinna med att köpa gräs och bark. Husmålningen är på gång och Niklas hjälpte till lite på framsidan , äntligen kanske han orkar lite mer och mer för varje vecka som går? 

Gräsmattan på baksidan börjar bli lite grön och fjunig , men det skymtar grönt så helt hopplöst är det nog inte att vi har en grön gräsmatta på baksidan och möjligen framsidan. Även på de andra delarna som fröken demolerat. 

Fredag
Desperat granskning 

Söndag 
Det händer mycket nu när det är sol. 
Barnen somna innan 19 idag, de är helt färdiga .. Kommentera

Publiceras ej