Idag har det kaklats lite i badrummet ! Kommer bli jätte bra. Är väldigt nöjd över kaklet Änsålänge och hoppas helheten kommer bli perfekt ! Nästintill iallafall.
Fynda kök med tillbehör på Ikea, stommarna var 39% Nedsatt och en lucka och lådor sisådär 95 %, på Oöppnade förpackningar och allt så jag är nöjd.
I morgon ska jag ner till Norrköping igen så jag tar bilen ner och på hemvägen ska jag åka förbi kungens kurva för spana in fyndhörnan där. De brukar kunna ha väldigt mycket köksluckor där så hoppas de finns något som kan Komma till användning!

Garderoberna har börjats bygga uppe, blev ett system istället för platsbyggda hyllor. Blir nog ganska bra , ha lådor och vinterkläder bakom ställningarna och ändå få plats med hyllor som är 60 djupa . Har köpt belysning som tänds när man öppnar dörrarna, det kommer bli smidigt nu i höst. Barnen ska få ny inredning i garderoben såsmåningom. Men först ska jag lösa problemet med listningen vid trappen! Inhandlade nya lister i helgen så egentligen ska de bara monteras dit.
Annars händer inte jätte mycket , jag har fortfarande massor med lökar att sätta ute men det som är positivt är att åkgräsklipparen är funktionell igen, sisådär efter ett par onödiga månader av stillestånd. Men jaja.

Nu står klockan på väckning 0435 så bilen rullar förhoppningsvis kl 0510

Något märkligt hände idag, tog mig an lite små pygel på övervåningen som inte blivit gjort.
Fäst alla magneter med skruvar på alla garderober ( Elias ena är dock borta men får lösa det genom att köpa en ny)
Kom på att det fans gips kvar som jag kan använda till ordna hålet vid trappen.
Så jovaars, nu är det ordnat. Ska spacklas och sen målas " bara".
Listerna vid trappen är även de på gång.
Vad hände?

Har tydligen fått en uppdaterad app av blogg.se så återstår att se hur jag lyckas hantera den. Brukar tycka det är alldeles för lätt med simpla ord förväxlingar men det är nog mestadels telefonen också.

Lillstugan börjar ta sig! Nästa vecka ska det kaklas i badrummet så det kommer bli enormt spännande att se hur det blir.

Sen, alltså ibland vill jag sälja! Inte för vi inte trivs men för att värdet har stigit väldigt bra. Då blir man sugen . Nackdelen är att det är prisökningar på andra hus också så det är både och. Men ja. Ett takfönster och badrum uppe vore inte fel. Men ska kolla med banken om en omvärdering så kanske vi tar lån för ordna till de också.

Idag sluta jag lite tidigare eftersom jag har jobbat väldigt mycket över denna vecka.
Så har hunnit med klippa gräsmattan och storstäda. Förstår inte riktigt att jag har orkat med det idag men ja, uppenbarligen !

Nu ska barnen hoppa i säng för i morgon är det fotbollscup för Noel !
Hans andra fotbolls match, hela familjen åker iväg .

Väggarna är helt klara i badrummet och lika så taket men hade inga bilder men det är på godväg.
I helgen är målet att plantera äppelträden som vi köpte i Finland och ordna lite ute i trädgården .