Idag har det kaklats lite i badrummet ! Kommer bli jätte bra. Är väldigt nöjd över kaklet Änsålänge och hoppas helheten kommer bli perfekt ! Nästintill iallafall.
Fynda kök med tillbehör på Ikea, stommarna var 39% Nedsatt och en lucka och lådor sisådär 95 %, på Oöppnade förpackningar och allt så jag är nöjd.
I morgon ska jag ner till Norrköping igen så jag tar bilen ner och på hemvägen ska jag åka förbi kungens kurva för spana in fyndhörnan där. De brukar kunna ha väldigt mycket köksluckor där så hoppas de finns något som kan Komma till användning!

Garderoberna har börjats bygga uppe, blev ett system istället för platsbyggda hyllor. Blir nog ganska bra , ha lådor och vinterkläder bakom ställningarna och ändå få plats med hyllor som är 60 djupa . Har köpt belysning som tänds när man öppnar dörrarna, det kommer bli smidigt nu i höst. Barnen ska få ny inredning i garderoben såsmåningom. Men först ska jag lösa problemet med listningen vid trappen! Inhandlade nya lister i helgen så egentligen ska de bara monteras dit.
Annars händer inte jätte mycket , jag har fortfarande massor med lökar att sätta ute men det som är positivt är att åkgräsklipparen är funktionell igen, sisådär efter ett par onödiga månader av stillestånd. Men jaja.

Nu står klockan på väckning 0435 så bilen rullar förhoppningsvis kl 0510

Kommentera

Publiceras ej